Стенен тип

Стенният тип климатици е идеалният избор за Вас и Вашето семейство. Със сигурност можете да им се доверите за климатизация на дома Ви, но също така, те са практични при отопление и охлаждане на средно големи офис помещения.
Заради това, че те са комфортно и универсално решение, както и заради лесния им монтаж, те се наричат още битови или домашни климатици. Сред тях има и т.нар. Високо стенни климатици, които са предназначени за монтаж на височина около 3,5 м. Мощността на този вид климатици е сравнително по-малка - между 2 и 7 кВт. Те позволяват климатизация на помещения, които не са с голяма площ.
Стенните климатици са икономичен и модерен начин за климатизация на вашата спалня, дневна и кухня. Предимства на стенните климатици, че са лесни за монтаж и демонтаж. Освен това те поддържат температурата в помещението на желаната стойност, за да осигуряват максимален комфорт.

Покажи на страница

Сортирай по Задай в низходяща посока

Артикули 1 до 10 от общо 223

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Инверторен климатик Mitsubishi Heavy, модел: SRK60ZMX-S /Diamond

  Mitsubishi Heavy, Модел: SRK 60 ZJX-S

  Серия Diamond е най-високия клас,отговарящ на съответните европейски стандарти.Вътрешното тяло е оборудвано с преден панел с автоматично отваряне,което подобрява приема на въздух.Висок коефициент на преобразуване на енергията в режим...

  Стандартна цена: 3 355,00 лв.

  Промоционална цена: 3 020,00 лв.

 • Инверторен климатик Fujitsu GENERAL, модел:ASHG30LFCA

  Fujitsu General, модел: ASHG30LFC
  • Продуктът се предлага на преференциална цена с REECL

  Климатик Fujitsu General,Модел: ASHG30LFCA .Технологията на V-PAM прилана в тази серия климатици е за допълнително спестяване на енергия и време за достигане на желаната температура.Притежава удобството -в случай на...

  Стандартна цена: 3 474,00 лв.

  Промоционална цена: 2 980,00 лв.

Покажи на страница

Сортирай по Задай в низходяща посока

Артикули 1 до 10 от общо 223

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5