По-бързи. По-мощни.Колонен климатик Samsung с изненадващ дизайн и производителност, с безкомпромисна мощност и гъвкавост. С независими тройни вентилатори, разположени в предната част на колоната, които осигуряват интелигентни баланс на властта и контрол. Колонните климатици Samsung предлагат оптимално охлаждане и енергийна ефективност с максимална скорост на охлаждане, която е значително по-висока в сравнение с конвенционалните климатици.

Турбо джет охлажданеAF9000 използва три мощни спирални вентилатора, които могат да се използват индивидуално или комбинирани, за бързо охлаждане на всяка стая. Трите винтови вентилатори създават три мощни въздушни потоци, които ви позволяват бързо да достигнете желаните климатични условия по-бързо от всеки друг климатик.Всичко това е съчетано с големи икономии на енергия и особено внимание към качеството на въздуха който дишате.

7 вида въздушен потокМоже да се наслаждавате на различни видове охлаждане за различни дейности, с три отделни вентилатора, които могат да се управляват самостоятелно или заедно. По този начин с минимално потребление на енергия се постига максимална ефективност на охлаждането. Три вентилатора с пълна мощност – за бързо вливане дори на големи помещения. Два вентилатора за комфорт и идеални условия за домашно почистване, готвене или регенериране след физическа активност. Един вентилатор – перфектният начин да четете книга, да си почивате или да се отпуснете след изморителен ден.

Интелигентен инверторен компресорПо-малко консумация, повече икономия на въздух е най-лесният и най-непосредствен начин да постигнете идеалния климат във вашия дом, офис или където искате, без да се притеснявате за прекомерната консумация на енергия и произтичащото от това въздействие върху околната среда. Интелигентен инверторен компресор позволява бързо достигане на желаната температура и нейното поддържане, като свежда разхода на енергия до минимум. Той настройва своята скорост в отговор на температурата на околната среда. Освен това, трите вентилатора могат да работят изцяло независимо, което определя намаляването на разходите за енергия.

Virus DoctorНевероятната технология за пречистване на въздуха, “Virus Doctor”, неутрализира всички вредни замърсители във въздуха, включително бактериите, които се съпротивляват на физическото филтриране и ги превръщат в безвредни водни пари.Почистване на въздуха – Zero филтърZero филтърът използва магнитен механизъм, за да поддържа въздуха чист и здравословен, без да пропуска дори и най-малките частици прах. С висока ефективност премахва най-често срещаните замърсители от въздуха, като неутрализира тяхното вредно действие и помага за намаляване на симптомите на алергии и астма. Пречиства голям обем въздух за отрицателно време. За да поддържате производителността му и да удължите живота му до 10 години, просто измийте с обикновена вода веднъж на всеки три месеца.
Виж модела тук --  http://bit.ly/2IElmAZ