Инверторен климатик Mitsubishi Electric,модел:MSZ-FH35VE Zubadan

Наличност: В наличност

Стандартна цена: 2 699,00 лв.

* Цената е с включен ДДС

Поръчай по телефона: 02/ 418 62 02 или 02/ 418 50 21

Бърз преглед

Mitsubishi Electric Zubadan е проектиран за тежки условия,осигурява ефективно битово отопление и промишлени помещения. Изключително висока ефективност осигурява ниски разходи за отопление и ефективна работа дори в много студени зимни дни.Zuba е съкращение от формата "zubbato", което на японски означава прецизно или своевременно, а Dan означава топлина. Самото име подсказва, че с широките си възможности за отопление, Zubadan установява нови стандарти за топлинна ефективност.

Инверторен климатик Mitsubishi Electric,модел:MSZ-FH35VE Zubadan

Двоен клик върху изображението за преглед на цялата снимка

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Плазмен филтърСензор за движениеИкономиченАвтоматично регулиране на скоростта на въздухаАвтоматично рестартиранеРежим с увеличена мощностВентилаторАвтоматично движение на потока във вертикална посокаАвтоматично движение на потока във хоризонтална посокаСедмичен таймерНисък шумОнлайн контролиранеАвтоматична диагностика

Детайли

Способността ефективно и икономично да се затопли до -25 ° С външна температура.Това стана възможно благодарение на специални инженерни решения, така че дори и при такива ниски температури климатика не губи своята ефективност, не се образува лед, замръзване.*Пулс амплитудна модулация (PAM) Control.PAM е технология, която контролира текущата форма на вълната, така че да прилича на захранващото напрежение на вълната, като по този начин намалява загубите и реализира по-ефективно използване на електроенергия.

*Серия Zubadan достига в режимите отопление(SCOP: 4.8 A++) и охлаждане(SEER: 8.9 A+++)

*Минимален шум за максимален комфорт само 21dB

*Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация,който улавя бактерии,полени и алергени.

*Plasma Quad Филтър Ви позволява,бързо да се "отървете" от бактерии и вируси,алергии и прах.Плазменият филтър се счита за най-добрия метод за пречистване на въздуха. Пречистването на въздуха от вредни бактерии и замърсители е трудна задача, поради малките им размери и способността им да се разпространяват изключително бързо. Големината на бактериите е няколко микрометра, а вирусите са стотици пъти по-малки и улавянето им с нормалните прахови филтри е невъзможно.Все повече хора придобиват различни видове алергии (от домашен прах, полени и др.) и респираторни заболявания, чиито причинители често се намират в домовете на хората. Плазмата всъщност е силно отрицателно зареден йонизиращ филтър, променящ заряда на кислорода във въздуха превръщайки го в озон и в положително зареден филтър. Комбинацията на елементите поляризира замърсителите във въздуха, като след това ги неутрализира и осигурява чист въздух.*Охлаждане до ниски температури.

*Режим "i save"
"i save" е опростена функция, която възвръща предишната температурна настройка на климатика с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете веднага на предишната настройка. Тази функция допринася за комфортна и пестелива употреба като намалява излишния разход на електроенергия, когато например напускате стаята или по време на сън.

*Econo Cool е функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото, въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на енергийната ефективност с 20%.

*Natural Flow пресъздава леко и нежно усещане на въздушния поток, който се чувства толкова естествено и невидимо създава чуство на уют и спокойствие.

*Самодиагностика-кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.

*Новият контролен панел е снабден със седмичен таймер,който Ви позволява да посочите до 4 действия всеки ден.

*Таймер с помощта на часовника за реално време, може да се зададе режим на автоматично пускане и спиране на климатика.

*Високоефективен DC мотор задвижва вентилатора на външното тяло. Ефикасността е много по-висока отколкото при еквивалентния AC мотор.

*Оребрени тръби-високоефективните оребрени тръби се използват в топлообменниците, за да увеличат областта на топлообмен.

*Автоматичен рестарт-климатикът ви има възможност при спиране на тока ,след неговото пускане да възстанови предишните настройки и да продължи работа.

*3D i-see Сензор непрекъснато анализира температурния профил на помещението за откриване на горещи и студени места. Този интелигентен сензор сканира цялата стая и го разделя на 752 триизмерни зони, измерване на температурата във всяка за откриване на точното положение на обитателите му.3D сензорът е и интуитивен датчик,след определен период на отсъствие на хора в помещението,ще премине към енергоспестяваща работа.

*Наблюдение на температурата на определена площ-функцията за "наблюдение" на температурата на определена площ работи въз основа на данните, събрани от "i see" сензора. Той, от своя страна, контролира температурата в стаята по сектори и насочва въздушния поток към тези от тях, в които тя не съвпада със зададената на климатика стойност. (Ако при охлаждане температурата в централната част на помещението въздухът се окаже по-топъл, към нея се насочва по-голям въздушен поток.) Това елиминира излишното отопление/охлаждане и допринася за по-ниски разходи за електроенергия.

*WiFi интерфейс MAC-557-IF-E (опция 99.00 лв.)
Може да управлявате Вашият комфорт и консумацията на енергия от смартфон,таблет или лаптоп.
Чрез приложението MEL Cloud ще може да управлявате климатичната система в реално време.MEL Cloud предоставя множество от функции,които Ви позволяват да достигнете желаният комфорт,като в същото време оптимизирате разхода на електроенергия.

Технически характеристики

Производител Mitsubishi Electric
Серия Mitsubishi Electric:MSZ-FH Zubadan
Страната на производство Тайланд
Тип инвертор
Квадратура 25 - 30 кв.м.
Ценови клас над 2500 лв.
Вътрешно тяло MSZ-FH35VE
Външно тяло MUZ-FH35VEHZ
Капацитет на охлаждане, kW 3.5(0.8~4.0)
Капацитет на отопление, kW 4.0(1.0~6.6)
Консумирана мощност: отопление, kW/h 0.800
Консумирана мощност: охлаждане, kW/h 0.820
Размери: височина, mm 305(+17)/550
Размери: широчина, mm 234/285
Размери: дължина, mm 925/800
Тегло(нето): вътрешно тяло, kg 13.5
Тегло(нето): външно тяло, kg 37
Диаметър на тръбата, mm 6.35 / 9.52
Макс.дължина на тръбите, m 20
Денивелация, m 12
Шум: вътрешно тяло, dB 21/24/29/36/42
Шум: външно тяло, dB 49
Фреон R410A
Напрежение/фаза/честота, V/O/Hz 230V
Работен диапазон охлаждане, °C -10 до +46
Работен диапазон отопление, °C -25 до +24
Гаранция 36 месеца
Йонизатор на въздуха Не
Нагнетяване на кислород Не
Плазмен филтър Да
Самопочистване Не
Сензор за движение Да
Икономичен Да