Климатици

Предлагаме широка гама от климатици, подходящи за различни нужди, от които можете да предпочетете най-подходящия климатик за Вас.
За да улесним изборът Ви, климатиците, които предлагаме, са разделени в няколко подкатегории. Категоризирани са спрямо начина на монтаж и мястото на разположение на климатика. Разгледайте климатиците от стенен, подов, таванен, касетъчен, колонен и канален тип. Всеки различен вид климатик има свои специфики и предимства. Трябва да съобразите характеристиките му с помещението, в което планирате да го сложите и точното място на монтаж. За повече информция по темата как да изберем правилния климатик, можете да прочетете тази статия в блога ни.
Имате възможност лесно да проучите характеристиките на различните климатици и да поръчате желания климатик на изгодна цена. В Алимар Клима залагаме на оптималното съотношение между качество и цена!

Покажи на страница

Сортирай по Задай в низходяща посока

Артикули 1 до 10 от общо 694

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Колонен климатик Daikin модел: FVQ100C / RZQSG100L8V1

  Колонен климатик Daikin модел: FVQ100C / RZQSG100L8V1

  Инверторен климатик DAIKIN,модел:FVQ100C
  Идеално решение за магазини, ресторанти или офиси без окачени тавани.Ефективен за употреба в стаи с високи тавани.Двупосочен изходящ поток за по-добро разпределение на въздуха.
  -34 000...

 • Инверторен климатик Fujitsu GENERAL, модел:ASHG12LLCC

  Fujitsu General, модел: ASHG12LLCA
  • Продуктът се предлага на преференциална цена с REECL

  Серия LLCC е функционален модел,работещ отлично при ниски температури.Почистването е изключително улеснено чрез сваляне изцяло на предният панел на вътрешното тяло.Сезонен енергиен коефициент в режим охлаждане (SEER:6.20 A++)...

  Стандартна цена: 1 211,00 лв.

  Промоционална цена: 1 039,00 лв.

Покажи на страница

Сортирай по Задай в низходяща посока

Артикули 1 до 10 от общо 694

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5