Стенен тип

Стенният тип климатици е идеалният избор за Вас и Вашето семейство. Със сигурност можете да им се доверите за климатизация на дома Ви, но също така, те са практични при отопление и охлаждане на средно големи офис помещения.
Заради това, че те са комфортно и универсално решение, както и заради лесния им монтаж, те се наричат още битови или домашни климатици. Сред тях има и т.нар. Високо стенни климатици, които са предназначени за монтаж на височина около 3,5 м. Мощността на този вид климатици е сравнително по-малка - между 2 и 7 кВт. Те позволяват климатизация на помещения, които не са с голяма площ.
Стенните климатици са икономичен и модерен начин за климатизация на вашата спалня, дневна и кухня. Предимства на стенните климатици, че са лесни за монтаж и демонтаж. Освен това те поддържат температурата в помещението на желаната стойност, за да осигуряват максимален комфорт.

Покажи на страница

Сортирай по Задай в низходяща посока

Артикули 1 до 10 от общо 300

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Инверторен климатик Fujitsu GENERAL,модел: ASHG07LUCA

  Fujitsu General, модел: ASHG07LU
  • Продуктът се предлага на преференциална цена с REECL

  Прецизен дизайн създаващ хармония и стил във всеки дом.Серия LU притежава елегантен профил само 185 mm.Коефициентът на преобразуване е значително повишен благодарение на тънкия топлообменник с висока...

  Стандартна цена: 1 526,00 лв.

  Промоционална цена: 1 290,00 лв.

 • Инверторен климатик Fujitsu GENERAL, модел:ASHG12LLCC

  Fujitsu General, модел: ASHG12LLCA
  • Продуктът се предлага на преференциална цена с REECL

  Серия LLCC е функционален модел,работещ отлично при ниски температури.Почистването е изключително улеснено чрез сваляне изцяло на предният панел на вътрешното тяло.Сезонен енергиен коефициент в режим охлаждане (SEER:6.20 A++)...

  Стандартна цена: 1 211,00 лв.

  Промоционална цена: 1 039,00 лв.

Покажи на страница

Сортирай по Задай в низходяща посока

Артикули 1 до 10 от общо 300

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5